Bog på vej!

Bog på vej!

Jeg vil starte dette blogindlæg med at sige undskyld til de der klikkede ind fordi de troede det var et nyt eventyr. Jeg har ikke oversat så mange eventyr for nyligt, og der vil ikke komme nogen nye eventyr i de næste par uger.

Jeg arbejder derimod på at få udgivet eventyrene i bogformat 😀
Det har længe været ideen at siden skulle lede til en udgivelse, og nu lader det til at det bliver en realitet! Jeg har allerede gennemført gennemlæsning og opsætning af alle eventyrene, for at fange nogle af alle de pinlige fejl jeg desværre har efterladt her på siden.

Bogen vil indeholde illustrationer lavet af mig selv (gisp), og jeg vil gøre mit bedste for at bringe eventyrene til live. Det vil dog ikke være en billedbog, men snarere have nogle illustrationer hvor jeg enten føler de er nødvendige, eller hvor de hjælper til at skabe en god stemning.
Ydermere vil bogen være Print-on-demand, hvilket vil sige at den kun kan købes online, hvor den så vil blive trykt til den enkelte køber, hvilket sparer både penge og miljø.

Jeg håber virkelig at mine læsere ser lige så meget frem til det som jeg selv gør!

-Andreas Danielsen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *