Nu er bogen næsten klar!

Nu er bogen næsten klar!

Udgivelsen af en bog tog lidt længere tid end jeg havde regnet med, da jeg selv har været nødt til at stå for alt, men nu er den lige på trapperne! Det eneste skridt der mangler i processen, er sammensætningen af omslaget, og så er bogen klar til at ryge i trykken!

Jeg anbefaler på det stærkeste at man overvejer at købe bogen, da den indeholder alle eventyrene på denne webside (minus Taketori Monogatari), og da websiden nok ikke kommer til at holde for evigt. En god bog kan man altid være sikker på at man har når man har brug for den 😉

Bogen er med omkring 20 illustrationer, og den har gennemgået ordentlig ekstern korrekturlæsning og redigering, så eventyrene er mere læselige og uden fodnoter. Samlet vil den være på omkring 240 sider, inklusive forord og indholdsfortegnelse, og jeg glæder mig utroligt meget til at se det første prøvetryk 🙂

Jeg vil selvfølgelig lægge et link op på siden, så man kan bestille den fra Saxo når de er klar til at sende den ud.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *